Home / Komuna jonë / Një pik shumë e vlefshme si mysafir për KF Rahoveci

Një pik shumë e vlefshme si mysafir për KF Rahoveci

Rezultati përfundimtar i lojës në mes KF Trepça dhe KF Rahoveci mbeti 1 : 1.

Me golin e Arber Likaj, KF Rahoveci u paraqit me një lojë mjaft të mirë, ku edhe pjesa e parë ishte në epërsi për skuadrën nga Rahoveci.

 

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *