Home / Komuna jonë / Tubim përkujtimor për dëshmorët dhe martirët e fshatit Dejnë

Tubim përkujtimor për dëshmorët dhe martirët e fshatit Dejnë

Të Hënën me 4 shtator 2017 mbahet tubim përkujtimor për dëshmorët dhe martirët e fshatit Dejnë të Komunës së Rahovecit.

Ky manifestim mbahet në përkujtim të dëshmorëve: Arben Bytyqi, Ramiz Krasniqi, Bekim Bytyqi, Qemajl Bytyqi, Xhevdet Krasniqi dhe Milaim Morina.Si dhe martirët: Driton Hoti, Sevdije Hoti, Minkadise  Bytyqi, Leonora Bytyqi, Shpresa Bytyqi, Gani Morina dhe Muhamet Hoti.

Agjenda e aktiviteteve gjatë manifestimit:

10:00- Vendosja e kurorave pranë lapidarëve të dëshmorëve dhe martirëve;

18:00-19:00- Tubimi përkujtimor në shkollën fillore “Rudolf Ëalther” në Dejnë;

19:00-20:00- Vendosja e qirinjëve pranë lapidarit në Dejnë.

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *