Home / Komuna jonë / Publikohet skema e programit të netëve në Hardh Fest 2017

Publikohet skema e programit të netëve në Hardh Fest 2017

Në faqen zyrtare në facebook të Hardh Fest 2017 janë bërë publike edhe datat se kur do të performojnë artistët nga vendi dhe bota.

  • Nata 1 (7 Shtator, e Enjte) – Fillon n’KONAK dhe vazhdon në #HardhCamp

– Magnituda & SHKA Rahoveci (Unplugged)

  • Nata 2 (8 Shtator, e Premte) – n’KONAK

– DJ Commercial (KS)

– Familja SHTAVICA (KS)

– OFFCHESRA (KS)

– Grupi 403 (KS)

– DJ GEMBELMANIA & BAND & XHURIM DEMA (on the mic) (KS)

– DJ Mickey (AL)

– DJ JUMP & DJ NWE (KS)

  • Nata 3 (9 Shtator, e Shtune) – n’KONAK

– Naser DULA & RRUFEJA (KS)

– MEMORY WRITERS (SWE)

– B.B.POQI (KS)

– “JOE LYNN TURNER & TROUBLEMAKERS”

– DJ ODA (KS)

– MAARVEL (KS)

About admin

Check Also

Aktivitetet për shënimin e “Javës së dëshmorëve dhe heronjëve të Komunës së Rahovecit” kanë vazhduar me organizimin e Marshit të FSK-së

Gjatë ditës së djeshme , në Komunën e Rahovecit në kuadër të “Javës së heronjëve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *