Home / Komuna jonë / Kryetari i Komunës së Rahovecit mesazh urimi për Bajram

Kryetari i Komunës së Rahovecit mesazh urimi për Bajram

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi  me rastin e festës së Kurban Bajramit uroi të gjithë bashkëqytetarët e besimit islam.

“Të nderuar bashkëqytetarë të besimit islam,

Nesër është një ditë e madhe për të gjithë besimtarët myslimanë kudo në botë. Kurban Bajrami është festa, e cila na udhëzon drejt vlerave njerëzore dhe bartë në vete edhe porosinë për bamirësi.

Në këtë ditë feste e gëzimi, uroj të keni shëndet e mirëqenie në familjet tuaja dhe të kujdeseni edhe për sofrat e atyre që kanë më pak mundësi dhe për të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmën tonë. Kështu e përmbushim misionin hyjnor të Kurban Bajramit dhe tregojmë përkushtimin ndaj Zotit!”-thuhet në urim.

About Dorentina Thaqi

Check Also

Fillon kubëzimi i rrugëve në fshatin Reti e Poshtme

Në fshatin Reti e Poshtme të Komunë së Rahvecit kanë filluar punimet për kubëzimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *