Home / Komuna jonë / Konfirmohen shtetet pjesmarrëse në “Festivalin ndërkombëtar të Poezisë”

Konfirmohen shtetet pjesmarrëse në “Festivalin ndërkombëtar të Poezisë”

Janë bërë të ditur emrat dhe shtetet që do të marrin pjesë në “Festivalin ndërkombëtar të Poezisë” që do të mbahet në Rahovec.

Hapja e këtij festivali do tëhet në sallen e madhe të Hotel Park Plaza, në Rahovec me date 04.09.2017 në orën 17:00.Festivali do të vazhdojë edhe me 5 dhe 6 shtator.

Më poshtë është edhe një listë me emrat dhe shtetet e pjesmarrësve në këtë festival.

About Dorentina Thaqi

Check Also

Përfundon ndeshja e xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll

Përfundon ndeshja e xhiros së 7-të të Kampionatit të Kosovës në Futboll Ka përfunduar ndeshja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *