Home / Komuna jonë / Radio Aktiv, radio më e re në Rahovec

Radio Aktiv, radio më e re në Rahovec

Radio Aktiv me frekuencat 99.4 MHz  filloi punën me program eksperimentues më datë 13 gusht 2017.Radio Aktiv posedon licencë nga KPM-ja dhe është e vendosur zyrtarisht në qytetin e Rahovec.

Radio Aktiv eshte  medium privat, duke marrë parasysh mungesen e nje mediumi ne qytetin e Rahovecit falë punës dhe angazhimit të Albert Haskut edhe qyteti i Rahovecit u bë me një radio.

Radio Aktiv po ashtu transmetohet live 24 orë edhe në portalin tonë.

Veçojmë disa nga programet që transmetohen në Radio Aktiv:

Programi i  mengjesit emisoni informativ me të rejat nga vendi, rajoni dhe bota  prej orës 08:00;

Mirdita nga Rahoveci emision  familjar kontakto-argëtues prej orës 12:00;

Urimet dhe pershëndetjet, emision ky në te cilin degjuesit urojn dhe pershëndesin më të dashurit e tyre me nje shum simbolike prej orës 14:00;

Dëshirat e degjuesve ne te cilin emision ku dëgjuesit kërkojnë kënget e tyre  të preferuara prej orës 18:00;

Intervista e mbrëmjes ku ftohen emra te ndryshem për  tema të fushave  të ndryshme duke filluar nga ora  20:00;

Emisoini i nates me tema  të ndryshme prej orës 22:00.

About admin

Check Also

Nis gjobitja e personave që hedhin mbeturina aty ku është e ndaluar.

Që nga data 21 maj 2018, drejtoria për  Punë Inspektuese në Komunën e Rahovecit, përkatësisht inspektorët …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *